Господин Радев прави нещо, което не трябва да прави. Българският президент трябва

...
Господин Радев прави нещо, което не трябва да прави. Българският президент трябва
Коментари Харесай

Има ли заявка за политически проект от страна на Румен Радев?

Господин Радев прави нещо, което не би трябвало да прави. Българският президент трябва да основава положителен дневен ред. Разбирам неговите фрустрации, които може би са основателни във връзка с настоящето ръководство. Това сподели пред БТВ политологът Димитър Аврамов по мотив анонса преди дни на президента Румен Радев за национално придвижване за отбрана на 3 март. 

От връх Шипка президентът разясни, че ръководещите " страдат от властова булимия " и че вършат законопроект за " отвличане на Конституцията ". 

Според Аврамов от десетилетия тече смяна, в метода по който се структурира политиката и вотът.

„ Идеологически структурираните обединения не съществуват във типа, в който съществуваха. Народно придвижване за 3 март не взема решение никакъв предстоящ въпрос. Относно това дали е интелигентен въпросът: Да махнем ли националния празник? Не е интелигентен. Националният празник е знак в главата на хората. Не можеш от през днешния ден за на следващия ден да махнеш националния празник. Това е диалог за години напред “, добави Аврамов.

„ Не е поръчка за политически план, само че е стъпка за това. Аз нямам доверие, че какъвто и да е било план ще бъде разгласен преди локалните избори “, сподели социологът Андрей Райчев.

„ На въпроса: 3 март да бъде ли народен празник или е? 70% от българите споделят „ да “. Това са над 3 млн. души, това са ужасно доста хора. На въпроса: Да доставим ли оръжие за Украйна въобще? 60% от българите споделят „ не “. В страната се образува една голяма дупка, непокрита с хайлайф. Партия към този момент има, само че управление няма и противоположното. Практически българите не са показани и не са нетърпеливи, не желаят нови избори. Партия към този момент има, само че тя не е управлявана. Тя е толкоз огромна, че ще опустоши съперника “, сподели Райчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР